Γυναικεία Ρούχα Online | Sava.gr

 
 
 

Τρόποι Πληρωμής

 

Στο Sava η ασφάλεια των συναλλαγών σας είναι δεδομένη, καθώς έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή ή μέσω τραπεζικής συναλλαγής, χωρίς πιστωτικές κάρτες.

Το Sava.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

 

α. Με Αντικαταβολή μετρητοίς

Με την αντικαταβολή, πρέπει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοσή της από το courier.

Για προορισμούς εντός Ελλάδας δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ για την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες η επιβάρυνση είναι € 3,00.

 

β. Με Πιστωτική κάρτα

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal. Ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα το Paypal και αυτό με τη σειρά του πληρώσει εμάς. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε την ασφάλεια σας αφού δεν χρειάζεται να δώσετε σε μας κανένα στοιχείο των πιστωτικών καρτών σας.

 

γ. Μέσω PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο, τον πιο γρήγορο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Χρησιμοποιώντας το Paypal για τις συναλλαγές σας, δε δίνετε τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μόνο στο PayPal.

 

δ. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να επισκεφθείτε την τράπεζα, να καταθέσετε ολόκληρο το ποσού της παραγγελίας σας σε ειδικό λογαριασμό του sava.gr, και μετά να στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στο sales@sava.gr.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 

ALPHA BANK:

Αριθμός λογαριασμού:  

Κάτοχος:  

IBAN: 

BIC: