ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ (Return Policy)

A) Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την παράδοση)

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή ήτοι να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν λάβει τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης αποστέλλει μία δήλωση ακύρωσης στην sava.gr  στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@sava.gr. Η sava.gr  θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν/τα (αγορασθέντα) προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (courier) για παράδοση στον Πελάτη. Εάν έχουν ήδη δοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους κατωτέρω όρους.

B) Αλλαγή των προϊόντων μετά την παράδοση

 Επιστροφές προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Sava.gr  λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 περί «Προστασίας των Καταναλωτών» καθώς και κατά τα οριζόμενα στην υπ΄αριθμόν Ζ1-496/2000 απόφαση περί εμπορίας από απόσταση αγαθών και υπηρεσιών. Σε περίπτωση που η συσκευασία την οποία παραλάβατε είναι αλλοιωμένη ή κατεστραμμένη, οφείλετε να την ανοίξετε και να ελέγξετε την κατάσταση του προϊόντος παρουσία του μεταφορέα (courier). Σε περίπτωση που αυτό βρεθεί κατεστραμμένο, σημειώστε το όνομα του μεταφορέα και επικοινωνήστε με το Sales@Sava.gr  

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να το ανταλλάξετε με ένα άλλο  εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εμάς  όταν:

 

•Το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.

•Το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς όταν:

•Θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με ένα διαφορετικό.

•Θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο μέγεθος  ή στο χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί  μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2106852234 

Fax: (+30) 2106818672  

Email: Sales@Sava.gr

και θα σας ενημερώσουμε για   τις απαραίτητες διαδικασίες.

Πριν επιστρέψετε ένα προϊόν, συσκευάστε το σε ένα μεγαλύτερο κουτί, μαζί με την αρχική του συσκευασία, ώστε να είναι καλύτερα προστατευμένο κατά την αποστολή. Το προϊόν που θα επιστρέψετε στο www.Sava.gr πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές ή όπως ακριβώς ήταν κατά την παραλαβή του (σε περίπτωση που ήταν ελαττωματικό), η αρχική του συσκευασία να συμπεριλαμβάνεται μέσα στην νέα συσκευασία και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Εάν δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι (άθικτη συσκευασία, άριστη κατάσταση προϊόντος ή στην κατάσταση στην οποία αυτό παρελήφθη, πρότερη συνεννόηση με το www.Sava.gr επιστροφή εντός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου), επιστρέφεται ξανά στον πελάτη με χρέωση του πελάτη.

Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα ελαττωματικό προϊόν εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε.

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2106852234 

Fax: (+30) 2106818672  

Email: Sales@Sava.gr

και θα σας ενημερώσουμε για τις απαραίτητες διαδικασίες.

Αλλαγές / Επιστροφές σε φυσικά καταστήματα

Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και στα φυσικά καταστήματα Sava. Αντίθετα, επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα αυτά μπορεί να γίνει μόνο online.

Γ)  Αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές για προϊόντα που πωλούνταν με έκπτωση κατά τη στιγμή της αγοράς.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password